HTML

Az én bunyóm

A blog témáját a különféle önvédelmi rendszerek, küzdő sportok, harcművészetek alkotják, és ennek kapcsán fogok élménybeszámolókat sztorikat, esetleg néhány pratikus tanácsot, ötletet írni az edzésekről.

Friss topikok

  • Annafi: hmm, és ilyen edzéseket hagyok én ki... (2009.08.03. 21:56) Hol a tökim??

Linkblog

Hol a tökim??

2009.07.30. 06:43 Csont

Ma olyan dolog történt velem, ami még soha. Otthon felejtettem a tökvédőmet, szebb nevén szuszpenzoromat. Hiába, mindig is sejtettem, hogy rossz ötlet ha reggel pakolom össze az edző cuccomat. Olyan érzés volt töki nélkül edzeni, mintha valaki meztelenül menne el megnézni egy színházi darabot. Szerencsére nem volt zacsi-pacsi, az edzőpartnerem (Zsócimóci:) nagyon vigyázott, nem tett anyává. Nem véletlenül emlegeti mindig az edző: gyerekek, ésszel. Nem egyszer használatos edzőpartnereitek vannak :)

Az edző (alias Szabó Balázs, Balu) már nagy rutinnal rendelkezik, így neki nem mindig kell ennyi védőfelszerelés. Néha direkt azért nem veszi fel a tökit, mert így életszerűbb. Mi azért itt még nem tartunk :)

A tegnapi edzést most elég lazára fogtuk a srácokkal. Az aktualis kifogás: mindenkinek fáj a torka, rosszul aludt, és különben is rohadt meleg van. Ennek azért haszna is volt, a kesztyűzésnél most inkább a technikázásra mentünk rá, mintsem hogy laposra verjük egymást. Ezt majd a következő edzésre hagyjuk:), vagy az edzőtáborra amit nem tudok még pontosan hogy mikor lesz.

Történt még egy baki, az egyik srácnak szétszakadt a nadrágja. Eleinte hatalmas csend, én azt hittem, hogy egy galamb repült ki a teremből, aztán hatalmas röhögés, amíg Balu ránk nem szólt. Hát, hiába. Ez még mindíg kevésbé ciki, mintha tánc közben szakad ki az ember nadrágja:) Látjátok, nállunk sosincs unalmas edzés :)

1 komment

Címkék: tökvédő szabó balázs töki szuszpenzor védőfelszerelés zacsi pacsi zsócimóci

A bejegyzés trackback címe:

https://bunyo.blog.hu/api/trackback/id/tr811277016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annafi 2009.08.03. 21:56:06

hmm, és ilyen edzéseket hagyok én ki...
süti beállítások módosítása